Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Εξ' αποστάσεως Θεραπεία. Του Παναγιώτη Μεταξάτου

Η σημαντικότερη υποχρέωση που έχετε στη ζωή σας, είναι να ανακαλύψετε το απεριόριστο δυναμικό του ίδιου σας του νου. Τι είναι η εξ' αποστάσεως θεραπεία και που μπορεί να εφαρμοστεί.

Πριν από κάποιο διάστημα άκουσα τον σεβαστό καθηγητή αστροφυσικής κ. Σιμόπουλο, να δηλώνει ότι αυτά που ανακαλύψαμε για το σύμπαν τα τελευταία 50 χρόνια (1965) και μετά, αύξησαν τη γνώση μας κατά 1,2 δισεκατομμύριο φορές. 

Υπολογίζουμε ότι υπάρχουν 1 τρισεκατομμύριο γαλαξίες και ο κάθε γαλαξίας έχει από 100-200 δισεκατομμύρια αστρικά συστήματα και όλα αυτά, είναι μόνο το 5% των συστατικών του σύμπαντος. 

Το ¼ από αυτά είναι από υλικά, που βλέπουμε ότι υπάρχουν αλλά αγνοούμε από τι είναι. Δεν γνωρίζουμε το είδος της ενέργειας που επιταχύνει την ανάπτυξη του σύμπαντος, την ονομάζουμε "σκοτεινή ενέργεια" και αποτελεί το 69% των συστατικών του σύμπαντος. 

Τελικά το 95% των συστατικών του σύμπαντος μας είναι άγνωστα. Είπε ακόμη ο κ. Σιμόπουλος για να επικοινωνήσουμε με άλλους πολιτισμούς, θα χρειασθούμε 2000 χρόνια για να στείλουμε το μήνυμα και άλλες 2000 για να πάρουμε απάντηση. 

Προφανώς ο κύριος καθηγητής θα υπολογίζει τις αποστάσεις, την ταχύτητα του φωτός, τις πιθανότητες να υπάρχει ζωή κάπου και την πιθανότητα επίσης να έχει αναπτύξει ευφυΐα ανάλογη. Οπωσδήποτε έχει υπολογίσει και τον χρόνο με συμπαντικούς όρους και όχι ανθρώπινης κλίμακας διάρκειας ζωής, γι' αυτό και μας "τρομάζουν" τα νούμερα. 

Αν φέρναμε το χρόνο στα μέτρα μας τότε ίσως η "αναμονή" να μην ήταν υπερβολική. Αγνοούμε όμως, όπως συνήθως κάνουμε τις εκπληκτικές κβαντικές δυνατότητες και ιδιότητες του ανθρώπινου νου και εγκεφάλου. 

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα συμπαντικού χρόνου ανακαλύψαμε τις απεριόριστες δυνατότητες αυτού του πομπού και δέκτη της ανθρώπινης ευφυΐας και μαζί με την προβολή του νου στο κβαντικό ολογράφημα και την αλληλεπίδραση μαζί του. 

Η σκέψη μας που είναι το παράγωγο της συνεργασίας νου και εγκεφάλου, εξελικτικά ανακάλυψε τον μεταφορέα της που είναι η λέξη. Η γλώσσα λοιπόν είναι ο κώδικας μεταφοράς μιας πληροφορίας από την πνευματική (νοητική) διάσταση στη φυσική (εγκέφαλος). 

Ο εγκέφαλος αναπτύσοντας ταυτόχρονα τον μετωπιαίο λοβό του κατάφερε να μετατρέψει το σχέδιο (λέξη) σε πρόγραμμα που μπορούσε να επικοινωνηθεί στον φυσικό κόσμο. Ο νους πάλι σαν συντονιστική λειτουργία της ανθρώπινης ευφυίας, προβάλλεται μέσω της πρόθεσης της στα διάφορα βασίλεια (οργανικό, φυτικό, ζωικό, ανθρώπινο) και είναι σε θέση αξιοποιώντας τις τηλεαισθητήριες λειτουργίες του να αντιλαμβάνεται πληροφορίες τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιήσει για τις ανάγκες του (επίλυση προβλημάτων, θεραπεία κ.λπ.) 

Πολύ γρήγορα θα είναι σε θέση να προβάλλεται και σε άλλους εξωγήινους πολιτισμούς προσθέτοντας στη δική του εξέλιξη τη δική τους. Όλες αυτές οι ιδιότητες – ικανότητες – γνώσεις που η φαντασία των σεναριογράφων των έργων επιστημονικής φαντασίας έχει ήδη εμφανίσει στη ζωή μας εικονικά, θα "παρελάσουν" ακόμη περισσότερο στην καθημερινότητα μας και οι άμεσα επερχόμενες γενιές θα γράψουν τη δική τους ιστορία. 

Όλη αυτήν την ώρα που γράφω αυτό το κείμενο, στη σκέψη μου έρχεται η διόρθωση του επιστημονικού όρου E.S.P. (Extra Sensory Perception) σε (Effective Sensory Projection) που έκανε ο Χοσέ Σίλβα για να αποδώσει το ακριβές αποτέλεσμα των ερευνών του. 

Δεν είναι extra αντιληπτικές διαισθητικές ικανότητες εξ αποστάσεως, αλλά αποτέλεσμα της προβολής αυτών των αισθητηρίων λειτουργιών από απόσταση (τηλε) στα διάφορα ποιοτικά βασίλεια (κατά Σίλβα).

Η νοητική αυτή προβολή στην Μέθοδο Σίλβα όταν την εφαρμόζουμε για θέματα υγείας την αποκαλούμε Θεραπεία εξ αποστάσεως, την διδάσκουμε δε ως το πλέον αποτελεσματικό μέσον θεραπείας για τον εαυτό μας και τους άλλους, αλλά και τον υπόλοιπο φυσικό κόσμο (φυτικό, ζωικό). 

Η επιστημονική απόδοση (ορολογία) είναι: Πνευματική εξ αποστάσεως επίδραση επί βιολογικών συστημάτων. Κορυφαίοι ερευνητές επιστήμονες όπως ο Cleave Baxter εφευρέτης του ανιχνευτή ψεύδους και συγγραφέας της Μυστικής ζωής των φυτών, ο Carl Simonton καθηγητής δ/ντης του ογκολογικού κέντρου στο Τέξας και άλλοι συνεργάστηκαν με τον Σίλβα στις έρευνες του. 

Η σημαντικότερη υποχρέωση που έχετε στη ζωή σας, είναι να ανακαλύψετε το απεριόριστο δυναμικό του ίδιου σας του νου. 

--------------------------------

Ο Παναγιώτης Μεταξάτος είναι επιτυχημένος αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας με πολλαπλή δραστηριότητα. Έχει σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς κι αργότερα παρακολούθησε 4 εξειδικευμένα σεμινάρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων. Έχει Doctora στον Ψυχοπροσανατολισμό και είναι καθηγητής της Μεθόδου Σίλβα. 

 Έχει επίσης εκπαιδευτεί για 4 χρόνια στην Ατομική Ψυχολογία και έχει διδάξει Ψυχολογία Πωλήσεων σε αναγνωρισμένες Σχολές Μάνατζμεντ και Μάρκετινγκ. Διδάσκει σεμινάρια πωλήσεων εδώ και 25 χρόνια σε χιλιάδες πωλητές του πιο σκληρού είδους Door to Door έχοντας δημιουργήσει Σχολή Πωλήσεων στον επαγγελματικό του χώρο. Εδώ http://www.silva.gr/?page_id=1968 το πλήρες βιογραφικό του. Εδώ http://www.silva.gr/ η ιστοσελίδα της Μεθόδου Σίλβα. Eπιστροφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου