Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Φανταστείτε Μόνο αυτά που θέλετε

Άρης
Νότης
Φανταζόμαστε πολλά πράγματα που δεν ισχύουν, αλλά αν συνεχίσουμε να τα φανταζόμαστε, με τον ίδιο τρόπο, θα φτάσουν στο σημείο να επαληθευτούν. 


Κι ο λόγος είναι ότι αυτή είναι η φυσική μέθοδος της δημιουργίας, σύμφωνα με τον διάσημο συγγραφέα Τσαρλς Χάανελ. Όποτε η φύση θέλει να δημιουργήσει κάτι μας φυτεύει μια ιδέα στον εγκέφαλο. Τα υπόλοιπα ακολουθούν την συνήθη διαδικασία.

Αν είναι σημαντικό αυτό που θέλουμε, αν έχουμε μεγάλη επιθυμία, διατηρήσουμε την επιμονή και την υπομονή μας και αρχίσουμε να δουλεύουμε πάνω του με έμπνευση, σωστή καθοδήγηση και θετική προσδοκία τότε είναι απλά θέμα χρόνου να το έχουμε σε χειροπιαστή μορφή.

 Όταν φανταζόμαστε κάτι που μας αρέσει αλλά ακόμη και κάτι που φοβόμαστε ξεκινάμε την δημιουργική διαδικασία της υλοποίησής του. Πόσο βοηθάει αυτή η γνώση σήμερα; Πάρα πολύ. Κάνοντας μια νοητική προσαρμογή σ’ αυτό που επιθυμούμε, αντί σε εκείνο που φοβόμαστε και διατηρώντας μια θετική στάση το αποτέλεσμα που βιώνουμε αλλάζει εντελώς.

 Αυτό ίσχυε, ισχύει και θα ισχύει σε οποιεσδήποτε συνθήκες για κάθε άνθρωπο και σε όλες τις περιπτώσεις, λένε οι μεγάλοι δάσκαλοι αλλά και σύγχρονοι κβαντικοί επιστήμονες.

Προστατέψτε λοιπόν φίλοι μου το νου σας από τα σκουπίδια, τους φόβους, και σε οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκεστε στοχεύστε στο επόμενο βήμα που θα σας οδηγήσει σε μια καλύτερη πραγματικότητα. Και τότε τα καλύτερα έρχονται...

Υ.Γ. Ευχαριστώ το μοντέλο Aναστασία Κοζοντέροβα για την φωτογραφία του εξωφύλλου και όλους για την απεριόριστη αγάπη, βοήθεια, υποστήριξη, συμμετοχή και συνεχή πρόοδο του περιοδικού μας. Εύχομαι περισσότερο φως στη ζωή σας. Καλά Χριστούγεννα, κι ένα πιο αισιόδοξο και λαμπερό 2012!

----------------------------
Άρης Νότης είναι εκδότης του μηνιαίου ηλεκτρονικού περιοδικού ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ και κάτοχος του ιστολογίου www.prosopikievexia.blogspot.com
Eπιστροφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου