Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

2012, Ένα έτος γεμάτο Αφθονία

Άρης
Νότης
Όλοι μπορούμε να γίνουμε καταλύτες για μια θετική οικουμενική αλλαγή και όλοι έχουμε το δικαίωμα της αφθονίας στη ζωή, που απολαμβάνει μόνο το 1% των ανθρώπων αυτή τη στιγμή.

Τι πιστεύετε
ότι θα συμβεί το 2012; Προσωπικά δεν πιστεύω ότι αυτή η χρονιά θα φέρει το τέλος του κόσμου.

Αντίθετα συμμερίζομαι απόλυτα την άποψη του οραματιστή επιχειρηματία Βίσεν Λακιάνι ότι θα σημάνει μια νέα θαυμάσια αρχή για πολλούς από εμάς.

Και συμφωνώ μαζί του ότι όλοι μπορούμε να γίνουμε καταλύτες για μια θετική οικουμενική αλλαγή κι ότι όλοι έχουμε το δικαίωμα της αφθονίας στη ζωή, το οποίο απολαμβάνει αυτή τη στιγμή μόνο το 1% της ανθρωπότητας.

Και για να φτάσουμε στο σημείο να απολαμβάνουμε αυτό το φυσικό δικαίωμα θα πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη των πεποιθήσεών μας και των εμποδίων που προκαλούν στον εαυτό μας.

Η έλλειψη, σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν έχει να κάνει με την εκπαίδευση, τη μόρφωση, ούτε με την οικονομία. Σχετίζεται βασικά με τις αντιλήψεις και πεποιθήσεις που έχουμε βαθιά μέσα μας για τα χρήματα, τον πλούτο, την ευημερία, την ευτυχία.

Εύχομαι αυτή η χρονία να φέρει την μεγαλύτερη αφθονία, ευτυχία, ευημερία και αγάπη στη ζωή όλων μας γιατί το δικαιούμαστε!

Υ.Γ. Ευχαριστούμε όλους για την απεριόριστη αγάπη, βοήθεια, υποστήριξη, συμμετοχή και συνεχή πρόοδο του περιοδικού μας. Ευχόμαστε περισσότερο φως στη ζωή σας και να πιο αισιόδοξο και λαμπερό 2012!   

----------------------------
Άρης Νότης είναι εκδότης του μηνιαίου ηλεκτρονικού περιοδικού ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ και κάτοχος του ιστολογίου www.prosopikievexia.blogspot.com
Eπιστροφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου