Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Ζήτα και θα σου Δοθεί, Του Παναγιώτη Μεταξάτου

Αποτέλεσμα εικόνας για ask and you shall receive
Είναι χιλιοειπωμένο από τους σοφούς, είναι γραμμένο με όλους τους τρόπους, σε όλες τις γλώσσες, σε όλους τους λαούς, τις θρησκείες, τις εποχές: ''Ζήτησε και θα σου δοθεί''.


Και δεν εννοούν να απλώσεις το χέρι να εκλιπαρήσεις, να ζητιανέψεις. Εννοούν να φανταστείς, να δημιουργήσεις στο νου σου αυτό που θέλεις σαν εικόνα. Να νοιώσεις έντονα το συναίσθημα που σου προκαλεί αυτή η σκέψη, η επιθυμία και να το αισθανθείς, σαν να έχει ήδη γίνει. Αυτό δείχνει θετική προσδοκία.

Η προσδοκία είναι το τρίτο συστατικό της επιτυχίας μαζί με την σφοδρή επιθυμία και την πεποίθηση (η αναγνώριση ότι το αξίζεις, το δικαιούσαι, είναι για σένα) συνθέτουν την πίστη σου. Η πίστη σου λοιπόν σε κάτι, κινεί τους συμπαντικούς νόμους και ξεκλειδώνει τους ''μηχανισμούς'' υλοποίησης.

Το μόνο που χρειάζεται να προσέχεις, είναι οι ''παγίδες'' που σου στήνει το αριστερό ημισφαίριο του μυαλού σου. Να θυμάσαι ότι αυτό ''βλέπει'' τα πράγματα διαφορετικά:

- Τα βλέπει επί μέρους , όχι στο σύνολο.
- Κρίνει και αμφισβητεί, γιατί υπολογίζει τις πιθανότητες (τις βρίσκει λίγες).
- Φοβάται και περιμένει το χειρότερο (αρνητική προσδοκία).
- Δίνει σημασία στο τι λένε οι άλλοι.
- Δεν συμμετέχει στο συμπαντικό ''σχέδιο'', αλλά στο ατομικό. 

Σκέψου τα παρακάτω κάθε φορά που νοιώθεις ''αδύναμος''.

- Είσαι ευλογημένος και τυχερός, μόνο που ζεις.
- Είσαι ''μαθητής'' και εκπαιδεύεσαι.
- Δείχνεις στους άλλους έναν ακόμη ''δρόμο'', κάθε φορά που επιτυγχάνεις κάτι.
- Μεγάλο το μάθημα, Μεγάλο το βραβείο.
- Δέξου την πρόκληση, μη γυρίζεις την πλάτη. 

ΤΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΘΛΙΒΕΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΤΣΑΛΙ.
Χαλάρωσε λοιπόν. Κλείσε τα μάτια σου και φαντάσου αυτό που θέλεις. Αυτό που λύνει το πρόβλημα, που είναι καλύτερο για όλους.

Νιώσε με την καρδιά σου έντονα το θετικό συναίσθημα που προκαλεί αυτή η θετική εικόνα, σκηνή, σενάριο. Κράτα τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα αυτή την εικόνα σταθερή, ζωντανή στο νου σου, για να αποτυπωθεί στο Κβαντικό Ολογράφημα.

Η πίστη στο απροσδόκητο, απίθανο, απραγματοποίητο, αδύνατο είναι ο μοναδικός σου εξελικτικός δρόμος. Το ''θαύμα'' συμβαίνει σε αυτούς που το περιμένουν και όχι σε αυτούς που περιμένουν να το δουν για να το πιστέψουν.

Είσαι ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ στην κεντρική σκηνή και όχι θεατής - χειροκροτητής στην πλατεία.

Ξεκίνα και όλα θα πάνε Όλο και Καλύτερα όπως λέμε 50 χρόνια στη Μέθοδο ΣΙΛΒΑ.
--------------------------------
Ο Παναγιώτης Μεταξάτος είναι επιτυχημένος αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας με πολλαπλή δραστηριότητα. Έχει σπουδάσει Οικονομικές Επιστήμες στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς κι αργότερα παρακολούθησε 4 εξειδικευμένα σεμινάρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων. Έχει Doctora στον Ψυχοπροσανατολισμό και είναι καθηγητής της Μεθόδου Σίλβα.

 Έχει επίσης εκπαιδευτεί για 4 χρόνια στην Ατομική Ψυχολογία και έχει διδάξει Ψυχολογία Πωλήσεων σε αναγνωρισμένες Σχολές Μάνατζμεντ και Μάρκετινγκ. Διδάσκει σεμινάρια πωλήσεων εδώ και 25 χρόνια σε χιλιάδες πωλητές του πιο σκληρού είδους Door to Door έχοντας δημιουργήσει Σχολή Πωλήσεων στον επαγγελματικό του χώρο. Εδώ http://www.silva.gr/?page_id=1968 το πλήρες βιογραφικό του. Εδώ http://www.silva.gr/ η ιστοσελίδα της Μεθόδου Σίλβα. Eπιστροφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου