Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Πώς λαμβάνετε βοήθεια και καθοδήγηση;

Άρης
Νότης
Λέγεται ότι έχουμε φύλακες αγγέλους που μας συντροφεύουν στη ζωή καθοδηγώντας μας προς το πραγματικά βέλτιστο, προς το αληθινά προς όφελός μας. 


Και πώς όταν ακολουθούμε την υπόδειξη τους βιώνουμε την αίσθηση του ορθού δρόμου.


Ξοδεύονται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε μαθήματα και βιβλία τοπικά και παγκόσμια για το πώς να δεχόμαστε ανώτερη καθοδήγηση, πώς να επιβεβαιώνουμε ότι οι πληροφορίες που λαμβάνουμε προέρχονται από τη σωστή και όχι από κάποια άλλη κατώτερης ποιότητας πηγή.

Και όλο και περισσότερο άνθρωποι επιχειρούν να αναπτύξουν καλύτερη επικοινωνία και σύνδεση με μια ανώτερη πηγή που βρίσκεται πάντα δίπλα μας. Αν πιστεύετε ότι περιβάλλεστε από βοήθεια και υποστήριξη ίσως πρέπει να αρχίσετε να βελτιώσετε τη σύνδεσή σας με αυτήν.

Αν θεωρείτε ότι είσαστε μόνοι και αβοήθητοι ίσως πρέπει να αναθεωρήσετε και να δείτε και την εκδοχή ότι μπορεί να ζούμε σε ένα φιλικό σύμπαν του οποίου η τάξη είναι απείρως δικαιότερη και χρειάζεται να αλλάξουμε, να εξελίξουμε τη ζωή μας για να την βιώσουμε.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε όλους για την απεριόριστη αγάπη, βοήθεια, υποστήριξη, συμμετοχή και συνεχή πρόοδο του περιοδικού μας. Να είστε και να αισθάνεστε υπέροχα!  
--------------


Άρης Νότης είναι εκδότης του μηνιαίου ηλεκτρονικού περιοδικού ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ και κάτοχος του ιστολογίου www.prosopikievexia.blogspot.com
Eπιστροφή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου