Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ανακαλύψτε το Σκοπό σας

Άρης
Νότης
Μπαίνοντας στο δεύτερο μήνα του 2012, αρχίζουν για πολλούς οι σκέψεις καθώς η σπίθα του καινούργιου χρόνου σβήνει και o ενθουσιασμός, τα καινούρια οράματα και οι στόχοι χρειάζονται ενίσχυση για να παραμείνουν σε φλόγα και να διατηρήσουμε τα κίνητρά μας.


Συχνά το σημείo- κλειδί έγκειται στο ποιος είναι ο σκοπός μας στη ζωή, αν βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο, τι επιδιώκουμε, και πώς μπορούμε να κάνουμε μια διαφορά μέσα στον κόσμο που ζούμε.

Οι απαντήσεις για τον καθένα είναι ξεχωριστές αλλά απαραίτητες για να μη χάσει τη ζωντάνια, τον ενθουσιασμό και τη φλόγα. Χρειάζεται να μιλήσουμε με τον εαυτό μας, να τον ακούσουμε ήρεμα και προσεκτικά , να δούμε τι έχει να πει αυτό το “ ον” μέσα μας και αφού γίνει σαφές να μπούμε σε δράση. Έτσι η φλόγα παραμένει άσβηστη και είμαστε ασταμάτητοι.

Και μέσα σε ισορροπία, σύμφωνα με πρώην πρόεδρο γνωστής εταιρείας εμφιάλωσης, “ να δουλεύουμε αποτελεσματικά το ωράριό μας, να φεύγουμε στην ώρα μας, να δίνουμε τον απαιτούμενο χρόνο στην οικογένεια, τους φίλους, την υγεία και το πνεύμα μας και να αφιερώνουμε χρόνο για ανάπαυση. Τότε η ζωή μας θα έχει αξία.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε όλους για την απεριόριστη αγάπη, βοήθεια, υποστήριξη, συμμετοχή και συνεχή πρόοδο του περιοδικού μας. Να αγαπάτε και να είστε ερωτευμένοι κάθε μέρα!
--------------

Άρης Νότης είναι εκδότης του μηνιαίου ηλεκτρονικού περιοδικού ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ και κάτοχος του ιστολογίου www.prosopikievexia.blogspot.com
Eπιστροφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου