Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Να Αφήσουμε Προσωρινά το Ποιος Φταίει

Άρης
Νότης
Από τον Ρόμπερτ Ηλία Νάτζεμι διαβάζω ότι “είναι ώρα να απελευθερωθούμε από την τάση να ρωτάμε ποιος φταίει (όλοι έχουμε κάποια ευθύνη – μαζί κι εγώ κι εσύ καμία εξαίρεση). Η ανάγκη να βρούμε άλλους που φταίνε ανήκει στον παλιό τρόπο σκέψης. 
Η νέα “κβαντική” αντίληψη ζητάει από τον καθένα να αναλάβει το δικό του μερίδιο της ευθύνης για την πραγματικότητά του.

Άλλωστε οι διαφθορά δεν ήταν και δεν είναι μόνο στην εξουσία και στις μεγάλες εταιρίες, αλλά σε κάθε γραφείο και κάθε νοσοκομείο.

Αμφιβάλω αν υπάρχει μια οικογένεια, στην οποία κάποιος δεν ήταν ή δεν είναι μέτοχος, ακόμη και σήμερα, σε κάποια παρανομία, συγκάλυψη ή απόκρυψη εσόδων κτλ. Έχει γίνει τρόπος ζωής και τώρα είναι η ώρα να σταματήσει. Σαν κοινωνία είμαστεένα σώμα.

Είμαστε εσύ και εγώ κύτταρα μέσα στο σώμα της ανθρωπότητας και πιο συγκεκριμένα στην οικογένεια, στη γειτονιά και στην πόλη που ζούμε.

Οι σκέψεις, οι λέξεις, η συμπεριφορά και οι πράξεις μας έχουν άμεση και έμμεση επίδραση σε όλους”(“Εγχειρίδιο Επιβίωσης, Εξέλιξης και Ευτυχίας στη Σημερινή Kρίση”, Εκδόσεις Ολιστικής Αρμονίας) .


Καλά Χριστούγεννα, και πιο ευτυχισμένο και ειρηνικό το 2011.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε όλους για την υποστήξη στο νέο blog μας, στο EυεξίαWebTV καθώς και την μέχρι τώρα βοήθειά σας. Να είστε και να αισθάνεστε όλοι καλά!

ΑΡΗΣ ΝΟΤΗΣ Eπιστροφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου