Κυριακή 18 Απριλίου 2021

12 Χρόνια: Ευχές για την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ

12 χρόνια ταξιδιού στο φως, με πολλές και σημαντικές ευχές. 


Γιούρι Γκέλερ - Mentalist: 
H ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ έγινε 12 χρονών, επομένως τα συγχαρητήριά μου και σου στέλνω τόνους θετικής ενέργειας και τις καλύτερες ευχές μου. 




Παναγιώτης-Μαριάννα Μεταξάτου - Καθηγητές Μεθόδου Σίλβα, εκδότες, επιχειρηματίες:
H ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ για όσους ξέρουν τον ιδρυτή και εκδότη της εκφράζει τις ευαισθησίες και τις προσδοκίες της γενιάς του. Την αναζήτηση της πνευματικής μας ταυτότητας που επιτέλους αναδύεται. Ευχόμαστε Όλο και Καλύτερα. Να τα εκατοστίσει. 


Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ - Δάσκαλος προσωπικής ανάπτυξης, συγγραφέας
Συγχαρητήρια σε όλους του συνεργάτες του περιοδικού ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ για 12 χρόνια υπηρεσίας στην υγεία και αρμονία των ανθρώπων. Να είστε όλοι καλά. 


 
Μιλτιάδης Μιλτιάδου - Σύμβουλος ψυχικής υγείας και αυτοβελτίωσης:  
Εύχομαι αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε να τους αξιοποιήσουμε θετικά προς όφελός μας φροντίζοντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα να είναι συνεχώς σε υψηλά επίπεδα. Τρεφόμενοι υγιεινά, εφαρμόζοντας ασκήσεις σωματικές και νοητικές χαλάρωσης, αλλάζοντας πεποιθήσεις και συναισθήματα σε θετικά, κάνοντας καθημερινά διαλογισμό και οραματισμό για τον εαυτό μας και τη ζωή που επιθυμούμε να ζήσουμε με υγεία, αγάπη, χαρά και ευτυχία. 



Mαρία-Μαρίνα Σεραφειμίδου - Κοσμετολόγος, συγγραφέας: 
Ευχαριστώ και πάλι που δίνεται η ευκαιρία να γράφω άρθρα μου στο πιο σημαντικό και ενδιαφέρον ιντερνετικό περιοδικό της Κύπρου με τον εκδότη της να φροντίζει για την καλύτερη και εγκυρότερη πληροφορία που κυκλοφορεί! Ευχαριστώ που είμαι μέλος της συντροφιάς! Χρόνια πολλά! 



Αντρέας Ανδρεόπουλος - Παραμυθάς του μέλλοντος: 
Σεμνέ και χαμηλού προφίλ φίλε μου, προχώρα τη δουλειά μερμηγκιού που κάνεις τόσα χρόνια. Υπάρχει τόση ανάγκη υποστήριξης στο προσωπικό επίπεδο ειδικά σήμερα που η κλιματική κρίση και η μείωση της βιοποικιλότητας άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου και βγήκαν τα αόρατα θηριάκια να μας φάνε αφού τα ενοχλήσαμε στο σπίτι τους. Και ούτε οι... ειδικοί δεν ξέρουν τι να κάνουμε.



Αντώνης Σκορδίλης-Έλενα Χριστοδουλίδου - Πολιτιστικός χώρος "Εγκώμιο":
Το βαθύτερο των μυστικών της προσωπικής ευεξίας είναι πως ο καθένας και η καθεμία από εμάς πρέπει και μπορεί να τη διεκδικεί καθημερινά στη πράξη, αναλαμβάνοντας την ωραία υπόθεσή της ως ζωτική προσωπική του υπόθεση. Ευχόμαστε η εξαιρετική δουλειά που εδώ και 12 χρόνια κάνετε μυώντας τους ανθρώπους σε αυτό το βαθύ μυστικό, να συνεχιστεί για πολλά ακόμα χρόνια.



Μίκης Κασάπης- Παραγωγός προγραμμάτων ραδιοφώνου, δημοσιογράφος: 
Με την πάροδο του χρόνου η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ δικαιώνει την ύπαρξη της ως ανθρωποκεντρικό μέσο ενημέρωσης! Εύχομαι τα καλύτερα και σε υψηλότερα επίπεδα.



Άγγελος Ιακωβίδης - Επικοινωνιολόγος, παραγωγός ραδιοφώνου, τηλεπαρουσιαστής: 
Η ευεξία είναι μια διεργασία, ένα ταξίδι και όχι απλά ένας προορισμός, δεν έχει τέλος. Η εξαιρετική σας δουλειά 12 χρόνια τώρα μας βοηθά να νιώσουμε και να είμαστε καλύτερα και καλύτεροι και με τον εαυτό μας και με τους γύρω μας. Να κάνουμε την θετική διαφορά και να κάνουμε μια κοινωνία πιο αρμονική και περισσότερο αληθινή. Συνεχίστε είμαστε δίπλα σας. 



Γιώργος Μιτίδης - Σκιτσογράφο, συγγραφέας:
Επί τη ευκαιρία των γενέθλίων εύχομαι στο φίλο Άρη Νότη υγεία, χαρά, ευτυχία και να εκατοστήσει τα 12 χρόνια ευεξίας. Άντε και Νιρβάνα.


Αλεξία Καρακάννα- Παραγωγός ραδιοφώνου, δημοσιογράφος:
Χρόνια πολλά με υγεία και ευεξία. Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά με την ίδια αμείωτη όρεξη και επιτυχία που σας χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Άλλα τόσα χρόνια να συνεχίσετε να μας ενημερώνετε για ότι μας αφορά. Χρόνια πολλά.

Μαρία Στυλιανού - Εκδότρια, συγγραφέας:
12 χρόνια γεμάτα, φωτεινά και ελπιδοφόρα. Εύχομαι να βουτάτε πάντα στα βαθιά και ν' ανεβαίνετε με μια ανάσα! Αυτή είναι η μαγεία της ζωής.


Χριστίνα Αρχοντούς - Παιδική ψυχολόγος, coach: 
Εξαιρετική δουλειά, ευχαριστούμε για την προσφορά σας μέσα από τα άρθρα σας και τη συνέπεια της δουλειάς σας. Είστε επαγγελματίες και σας εύχομαι να συνεχίσετε το έργο σας.



Κορνήλιος Χατζηκώστας - Δημοσιογράφος, εκδότης:
Χρόνια πολλά στην ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ και θερμά συγχαρητήρια για τα δωδέκατα γενέθλιά της. Η όλη προσπαθεια αποτελούσε έναν άθλο και ευοδώθηκε μέσα σε καιρούς δύσκολους και απαιτητικούς στον τομέα των εκδόσεων. Την εποχή κατά την οποίαν ο έντυπος Τύπος άρχισε να αιμορραγεί εξαιτίας της εισβολής του διαδικτύου, δέχθηκε ταυτοχρόνως ένα δεύτερο και καίριο πλήγμα, την οικονομική ύφεση, η οποία τον καταδίκασε σε αργό θάνατο! Μέσα σε αυτή τη διπλά δύσκολη περίοδο, ο αγαπητός φίλος εκδότης της και η ομάδα του βρήκαν τη μέση λύση για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Από τη μια, αξιοποίησαν την παραδοσιακή μορφή του εντύπου σε ό,τι αφορά τη σελιδοποίηση του περιοδικού τους, και από την άλλη, αξιοποίησαν παράλληλα και το διαδίκτυο ως υποκατάστατο των περιπτέρων για την προώθησή του. Σε ό,τι αφορά το περιεχόμενό της, η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ προσφέρει στον αναγνώστη πολύτιμες πληροφορίες για σωρεία θεμάτων που αφορούν την προσωπική ανάπτυξη, συμβάλλοντας έτσι στην ευεξία και τη βελτίωση του ως ανθρώπου. Εύχομαι ολόψυχα η δωδέκατη επέτειος του περιοδικού να αποτελέσει ένα εφαλτήριο για την περαιτέρω επιτυχία του. 



Ηλίας Φωτεινάκης - Σεφ:
Να τα εκατοστίσει το πνευματικό σας τέκνον... Και όλο και καλύτερα!



Κωστής Διογένους - Δημοσιογράφος, δ/ντής σύνταξης ikypros:
12 χρόνια για ένα ηλεκτρονικό περιοδικό είναι πολλά, ειδικά για όσους γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η εργασία στον ηλεκτρονικό Τύπο. Αυτό σημαίνει ότι η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ άντεξε για 12 χρόνια και κατάφερε να ανανεώνεται συνεχώς και να προσφέρει στο συγκεκριμένο τομέα που υπηρετεί με συνέπεια ο φίλος εκδότης της μαζί με την ομάδα του. Σημαίνει ότι έχει βρει τη χρυσή τομή που δεν είναι άλλη από την ποιότητα και έναν ευχάριστο και εύληπτο τρόπο παρουσίασης και προβολής των θεμάτων της. Εύχομαι στην ομάδα της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ και στους αναγνώστες της καλή αντοχή και δύναμη στους δύσκολους καιρούς που περνάει ο Τύπος, έντυπος και ηλεκτρονικός, και στους συναδέλφους να συνεχίσουν με το ίδιο κέφι κι ακόμη πιο δυνατά.



Βαγγέλης Κουρούκλης- Γιατρός: 
Πιστεύω ότι η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ στα 12 χρόνια ζωής που έκλεισε μας βοήθησε αρκετά στην πνευματική μας πρόοδο και εξέλιξη και εύχομαι να συνεχίζει να μας δίνει ερεθίσματα και να μας τρέφει το πνεύμα για πολλά ακόμα χρόνια.



Χαράλαμπος Σολέας - Υπνοθεραπευτής-δάσκαλος υπνοθεραπείας NLP, Life coaching-συγγραφέας:
Για ακόμη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον φίλο και συνεργάτη εκδότη της ΠΡΟΣΩΠΙΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ και την ομάδα του για την προσφορά τους μέσα από το ενημερωτικό τους μέσο. Τον τελευταίο χρόνο η ανθρωπότητα περνάει δύσκολα και πρωτοβουλίες όπως αυτήν είναι μια όαση γνώσης και πληροφοριών, κάτι που όλοι έχουμε ανάγκη. Συγχαρητήρια και συνεχίστε την εξαίρετη προσφορά σας.



Σοφία Δημοπούλου - Γιατρός:
Μια ντουζίνα χρόνια λοιπόν. Εύχομαι από καρδιάς η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ να χαρίζει για πολλά χρόνια ακόμη τα "φώτα" του ώστε να εκπληρώνει το σκοπό του για υγεία και αληθινή ευεξία.




Gaia Zaccagni - Ποιήτρια: 
Ανέβα ως της λεβάντας
το μαβί φιλί 
και σκόρπισέ το 
πισώπλατα 
με χούφτες γεμάτες πούπουλα και γύρη
να κουρνιάζει η πέρδικα, 
απάγκιο για νά βρει κι απανέμι 
ώσπου ο αέρας να δαμάσει
τις ολοσκότεινες της νύχτας δαχτυλιές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου