Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Καλή Χρονιά Καλύτερη Όλων!

Άρης
Νότης
Το αδύνατον δεν είναι δεδομένο. Είναι μια άποψη. Δεν είναι δήλωση. Είναι πρόκληση. Το αδύνατο είναι δυνατότητα. Το αδύνατον είναι προσωρινό.

Ξεκινώντας το πρώτο εκδοτικό σημείωμα για το 2011 θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους και όλες γιατί το περιοδικό μας ξεπέρασε τις 20.000 αποστολές παραληπτών κάθε μήνα (πράγμα που μας δίνει τη δυνατότητα να συμβούν πολλά ενδιαφέρονται πράγματα στα επόμενα τεύχη).

Και να δανειστώ αμέσως τη φράση από το βιβλίο του Alastair Humphreys “Zήσε το όνειρό σου”, ότι το αδύνατο είναι απλώς μια λέξη που επινόησαν μικροί άνθρωποι που θεωρούν ευκολότερο να ζουν στον κόσμο παρά να εξερευνούν τη δύναμη που έχουν να τον αλλάξουν.


Το αδύνατον δεν είναι δεδομένο. Είναι μια άποψη. Δεν είναι δήλωση. Είναι πρόκληση. Το αδύνατο είναι δυνατότητα. Το αδύνατον είναι προσωρινό.

To μόνο που χρειάζεται είναι να αλλάξουμε τις πεποιθήσεις μας σχετικά με τις δυνατότητές μας οι οποίες προδιαγράφουν την βαθύτερη ταυτότητά μας. Και η οποία αντιδρά στις θετικές αλλαγές που επιχειρούμε στις αρχές κάθε χρόνου.

Όπως λέει και η ειδική στο χώρο της αυτοβελτίωσης Λάουρα Σίλβα πολλοί άνθρωποι θέτουν συνειδητό στόχο να αυξήσουν το εισόδημά τους 10% την νέα χρονιά αλλά οι περισσότεροι δεν τον επιτυγχάνουν επειδή οι υποσυνείδητες πεποιθήσεις τους υπονομεύουν το συνειδητό στόχο τους.

Καλούμαστε να ξεκαθαρίσουμε πρώτα αυτές τις πεποιθήσεις και στη συνέχεια να τις αλλάξουμε στο ιδανικό που επιθυμούμε. Καλή Χρονιά, καλύτερη όλων!

Υ.Γ. Ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και τη μέχρι τώρα βοήθεια στο περιοδικό, στο blog μας, και στο EυεξίαWebTV. Να είστε και να αισθάνεστε όλοι καλά κι ακόμη καλύτερα το 2011!
ΑΡΗΣ ΝΟΤΗΣ Eπιστροφή

5 σχόλια:

  1. Έχεις δίκαιο Άρη, το αδύνατο είναι προσωρινό και οι δυνατότητες αιώνιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρη μου είμαι πραγματικά ευγνώμων που σε γνώρισα.Απλά συνειδητοποίησα οτι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι.Σ'ευχαριστώ πολ
    υ για τα ενδιαφέροντα πράγματα που μας γράφεις.Με βοηθάνε ώστε μερα με τη μερα να μαθαίνω καλύτερα τον εαυτό μου.Είμαι φανατική θαυμάστριά σου.Να είσαι πάντα καλά.Συνέχισε να μας γράφεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ για τα κολακευτικά σχόλια. Αν βοηθάνε σημαίνει ότι έχουν πετύχει το σκοπό τους. Θέλω να χρησιμοποιήσω μια παλιά φράση: Τα καλύτερα έρχονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι όντως προσωρινό το αδύνατο. Ότι φάνταζε πέρσυ αδύνατο, ίσως φέτος να είναι εφικτό. Απλά πρέπει να προγραμματίσει ο καθένας μας τον εαυτό του κατάλληλα και να δεί το αδύνατο σαν κάτι το οποίο μπορεί να επιτευχθεί σιγά σιγά, κομμάτι κομμάτι. Αν ένα πρόβλημα το σπάσεις σε μικρότερα κομματάκια, είναι πολύ πιό εύκολο να λύσεις το κάθε κομμάτι ξεχωριστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τίποτα δεν ειναι αδύνατο .Οταν κυττάζεις μακριά .Κι όταν νομίσεις ότι είδες κοίταξε μακρύτερα'ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή