Σάββατο 9 Απριλίου 2022

13 χρόνια Προσωπικής Ευεξίας! Του Άρη Νότη

13 χρονών έγινε η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ αυτό το μήνα! Ένα ταξίδι μιας προσπάθειας που ξεκίνησε μέσα από την αντιξοότητα, ως μια θετική απάντηση, ως μια δημιουργική αντίδραση, τώρα βρίσκεται στην εφηβική ηλικία...

13 χρόνια Προσωπικής Ευεξίας. 

Μάλιστα! Κλείνει 13 χρόνια ζωής η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ αυτό το μήνα. Ένα ταξίδι γεμάτο απ' όλα. Μια πορεία με όλων των ειδών τις προκλήσεις. Με εμπειρίες, συμβάντα, γεγονότα αναπάντεχα για τους πιο πολλούς από μας.  

Αυτό το ηλεκτρονικό περιοδικό κλήθηκε από την αρχή να στηρίξει τον άνθρωπο. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Να του δώσει την πληροφορία που θα τον ανυψώσει. Πάσχισε να γίνει το μέσον που θα του προσφέρει θετική, αλλά ακριβή πληροφόρηση. 

Θέλησε να του θυμίσει ότι το δυναμικό του είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που νομίζει. Και ότι μπορεί να κυριαρχήσει στη ζωή του τελικά. 

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ μίλησε με τους ανθρώπους. Γιατί ήθελε να βρίσκεται μέσα στη ζωή. Μια ζωή όμως που να αξίζει να τη ζήσεις. Μια ζωή με προστιθέμενη αξία.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ πόνταρε και ποντάρει στο υλικό πολλών ανθρώπων-συνεργατών που μας συντροφεύουν όλα αυτά τα χρόνια. Που έχουν ταχθεί στην υπηρεσία των ανθρώπων, ο καθένας από το δικό του βήμα.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ αξιοποίησε και αξιοποιεί την εμπειρία και τη γνώση όλων εκείνων που θέλουν να την μοιραστούν με τους συνανθρώπους τους, ώστε να βελτιώσουν τις συνθήκες της ζωής σε ένα ευρύτερο πλαίσιο.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ εκπέμπει στη συχνότητα της θετικής σκέψης ως αυστηρός αναμεταδότης της θετικής πληροφορίας.

Πιστεύει ακράδαντα πως για οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας, υπάρχει μια δύναμη μέσα μας που είναι μεγαλύτερη από αυτό. Και αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να αποκτήσουμε πρόσβαση σ' αυτήν.

Αρης Νότης

Υ.Γ. 1: Το τελευταίο διάστημα θελήσαμε να δώσουμε τη δυνατότητα πρόσβασης στα άρθρα μας σε περισσότερους κι έτσι τα αναρτούμε όλα στο διαδίκτυο, αντί να τα αποστέλλουμε σε συγκεκριμένο κοινό με τη μορφή pdf, όπως κάναμε πριν. Παρόλο που συνεχίζουμε τα αποστέλλουμε με τη μορφή newsletter σε όσους το επιθυμούν.

Υ.Γ. 2: Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας για όλους τους συνοδοιπόρους μας όλα αυτά τα χρόνια και σας ευχόμαστε να είστε πάντα καλά, με υγεία, ευεξία, θετική σκέψη.

----------------------------------------
O Άρης Νότης είναι δημοσιογράφος, εκδότης της ιστοεφημερίδας ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ, κλινικός υπνοθεραπευτής, νευρογλωσσικός προγραμματιστής και συγγραφέας.   Eπιστροφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου