Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Πότε Θα Αγαπήσουμε τον Εαυτό μας;

Άρης
Νότης
Συνήθως αρνούμαστε να δεχτούμε ν’ αγαπήσουμε τον εαυτό μας στο σημείο που βρισκόμαστε, επειδή ακόμη δεν έχουμε χάσει κάποια συγκεκριμένα κιλά, ή δεν έχουμε βρει την καινούργια “ιδανική” δουλειά και δεν κερδίζουμε τα χρήματα που θεωρούμε ότι αξίζουμε, ή δεν έχουμε ένα “σωστό” ερωτικό σύντροφο, ή το ένα ή το άλλο πράγμα που επιθυμούμε και μας λείπει τώρα. 
Έτσι όμως, όπως λέει η Λουίζ Χέι, πάντα αναβάλλουμε να αγαπήσουμε τον εαυτό μας.

Αλλά κι όταν βρούμε την καινούργια δουλειά και κερδίζουμε τα χρήματα που νομίζουμε ότι αξίζουμε, ή τον “σωστό” ερωτικό σύντροφο, ή όταν χάσουμε κάποια ορισμένα κιλά δεχόμαστε να αγαπήσουμε τότε τον εαυτό μας ή μήπως απλά κάνουμε έναν νέο κατάλογο επιθυμιών με μια ακόμη περίοδο καθυστέρησης;

H μόνη στιγμή που μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι είναι αυτή ακριβώς η στιγμή! Τώρα! Όχι αύριο, ούτε, μεθαύριο, ούτε η αμέσως επόμενη στιγμή. Είναι η τωρινή στιγμή! Η αγάπη χωρίς όρους είναι η αγάπη χωρίς προσδοκίες και είναι το όλο ζητούμενο. Και είναι το να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου.

Και να γίνεσαι λίγο καλύτερος κάθε μέρα. Χρειάζεται να αποδεχτούμε αυτό που είμαστε. Να αγαπήσουμε τον εαυτό μας τώρα. Και η στιγμή θα φροντίσει τον εαυτό της για τα υπόλοιπα...

Υ.Γ. Ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και τη μέχρι τώρα βοήθεια στο περιοδικό μας, στο blog μας, στο EυεξίαWebTV. Να είστε και να αισθάνεστε όλοι καλά κι ακόμη καλύτερα!

ΑΡΗΣ ΝΟΤΗΣ Eπιστροφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου