Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Σας Αγαπώ

Άρης
Νότης
Κάθε ενέργεια στην οποία προβαίνουμε προέρχεται από μια έμπνευση ή μια ανάμνηση. Η έμπνευση είναι ένα σήμα που προέρχεται απευθείας από το Θείο, η ανάμνηση είναι ένα πρόγραμμα του υποσυνειδήτου μας.
Σκοπός είναι να καθαρίσουμε τις αναμνήσεις μας για να μπορέσουμε να ενεργήσουμε με βάση τα εμπνευσμένα σήματα που μας στέλνει ο Θεός, υποστηρίζει ο πρώην άστεγος και άπορος και τώρα ένας από τους διασημότερους ηγέτες της προσωπικής ανάπτυξης Τζόε Βιτάλε.

Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Μέσα από τις δύο μαγικές λέξεις: “ Σ’αγαπώ“. Σύμφωνα με τον Δρα Χιου Λιν το να πούμε απλά “ Σ’αγαπώ“ προς το Θείο ενεργοποιεί μια διαδικασία απελευθέρωσης ή ξεκαθαρίσματος. Η όλη ιδέα είναι να απαλλασόμαστε από τα προβλήματα με αγάπη.

Ο Βιτάλε την χρησιμοποιεί συνεχώς, όταν έχει κίνηση στο δρόμο, στο τηλέφωνο, μπροστά από κοινό, στο μπάνιο, όταν περιμένει στην ουρά, όταν ένιωθε πόνο και πάει λέγοντας.

Και η φράση αυτή μεταμόρφωσε τη ζωή του, από μια ζωή γεμάτη ανησυχία, σε μια ζωή γεμάτη θαύματα, όπως λέει ο ίδιος. Το βιβλίο του Μηδενικά Όρια μπήκε στη λίστα με τις πρώτες πωλήσεις στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο ΑΜΑΖΟΝ έξι μηνες προτού εκδοθεί με τη χρήση αυτής της τεχνικής!

Κλείνοντας λοιπόν τα δεύτερα γενέθλια του περιοδικού και μπαίνοντας στον τρίτο χρόνο, θέλω μέσα από όλη μου την καρδιά να απευθύνω προς το Θεό και προς εσάς την ίδια φράση: ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!
ΑΡΗΣ ΝΟΤΗΣ Eπιστροφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου