Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Φανταστείτε Iδανικά!

Άρης
Νότης
Πώς θα έμοιαζε η ιδανική ημέρα σας αν δεν είχατε κανένα περιορισμό; Και εννοούμε οποιουδήποτε είδους περιορισμό, οικονομικό, γεωγραφικό ή σχέσεων. 
Φανταστείτε απλά αυτήν την ιδανική ημέρα από το πρωινό ξύπνημα μέχρι τον νυχτερινό ύπνο. Τι θα σκεφτόσασταν μόλις ξυπνούσατε;

Τι θα
τρώγατε για πρωινό, πώς θα έμοιαζε το σπίτι σας, πώς θα ήταν η δουλειά σας, ποιοι θα ήταν οι πελάτες σας, τι θα συζητούσατε με τα παιδιά σας, πώς θα νιώθατε με τον σύντροφό σας; Tι θα κάνατε το βράδι; Με ποιον θα το περνούσατε;

Tι θα συζητούσατε; Tι θα σκεφτόσασταν προτού πέσετε για ύπνο; Αν ακολουθείτε το παράδειγμα των περισσοτέρων ανθρώπων ούτε καν θα σας έχει περάσει από το μυαλό μια τέτοια σκέψη.

Κι όμως η σκέψη όπως λέει και ο σπουδαίος συγγραφέας Γουάλας Ντ. Γουάτλας είναι η φυσική μας κατάσταση και είναι ο πηλός της δημιουργίας.

Σκεφτείτε θετικά, μπείτε σε εμπνευσμένη δράση και όλο το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να πραγματοποιήσει την επιθυμία σας. Ευτυχισμένο Φλεβάρη και μην περιμένετε μια μέρα για να ερωτευτείτε.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε την Ειρήνη Θεοδώρου για την φωτογραφία του εξωφύλλου και όλους για την υποστήριξη και τη μέχρι τώρα βοήθεια στο περιοδικό μας, στο blog μας, στο EυεξίαWebTV. Να είστε και να αισθάνεστε όλοι καλά κι ακόμη καλύτερα!
ΑΡΗΣ ΝΟΤΗΣ Eπιστροφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου