Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Καθαριστική και Αποτοξινωτική Δίαιτα. Της Μαρίνας Σεραφειμίδου

Αποτέλεσμα εικόνας για diet broccoli
Καθαρίστε και αποτοξινώστε το σώμα σας και δημιουργήστε έναν υγιή οργανισμό και μια ασπίδα προστασίας απέναντι σε αλλεργίες και ασθένειες. 

Tο υπόδειγμα της παρακάτω δίαιτας μπορεί να γίνει σαββατοκύριακο ή για 3 μέρες, εφόσον δεν υπάρχουν προβλήματα στον οργανισμό σας.

Πάντα επιλέγετε να καταναλώσετε φρέσκα λαχανικά, φρούτα και καρπούς της εποχής.

Έναρξη

Αρχίστε τη μέρα σας πίνοντας, με άδειο ακόμα στομάχι, ένα ποτήρι χλιαρό νερό στο οποίο έχετε προσθέσει ένα κουταλάκι μέλι, μισό στημένο λεμόνι και ένα σφηνάκι αλόη πόσιμη.
Αποτέλεσμα εικόνας για ωρα να λαμψεις

Πρωινό 

Διαλέξτε φρεσκοστημένους χυμούς ή ένα γιαούρτι με ένα φρούτο.

Γεύμα

Ένα ελαφρύ γεύμα μπορεί να είναι λαχανικά στον ατμό ή βραστά (κολοκυθάκια, καρότα, μπρόκολα κ.λπ.) με ένα κουταλάκι λάδι και ένα μικρό κομμάτι (περίπου 70 γρ.) άπαχο τυρί, π.χ. ανθότυρο.

Απογευματινό

Για απογευματινό, ένας χυμός ή ένα φρούτο θα ήταν καλό ή μια χούφτα αμύγδαλα ανάλατα, που θα σας δώσουν δύναμη για τη συνέχεια της μέρας.

Βραδινό

Για βραδινό είναι καλό κάτι ελαφρύ, π.χ. το ίδιο με το μεσημεριανό ή μια σούπα λαχανικών (1-2 κουταλάκια λάδι).

Κατά τη διάρκεια της μέρας, μην ξεχνάτε να καταναλώνετε αρκετό νερό, σφηνάκια από αλόη πριν από κάθε γεύμα και ένα πολύ ωραίο και αποτοξινωτικό μείγμα βοτάνων.

---------------------------------------

Η Μαρία-Μαρίνα Σεραφειμίδου είναι συγγραφέας, έχει σπουδάσει τεχνολογία τροφίμων, αρωματοθεραπεία, κοσμετολογία αιθέριων ελαίων και βοτάνων, βοτανοθεραπεία και γεμοθεραπεία. Για πάνω από 10 χρόνια υπήρξε ιδιοκτήτρια του Healing Herbs Spa στο κέντρο της Αθήνας. Έχει συνεργαστεί με πολλά έντυπα και τηλεοπτικές εκπομπές στην Ελλάδα, ενώ υπήρξε αρχισυντάκτρια και παρουσιάστρια της εκπομπής «Μέσα σε όλα» στην ιστοσελίδα Zougla.gr Διατηρεί την ιστοσελίδα www.marinaserafimidou.gr Το «Mαγειρεύω Καλλυντικά» είναι το πρώτο της βιβλίο και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Παπαδόπουλος». Πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις ίδιες εκδόσεις και δεύτερο βιβλίο της «Ώρα να λάμψεις» από το οποίο είναι και οι πληροφορίες του άρθρου αυτού και μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία.Eπιστροφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου