Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Γιατί δεν φοβάμαι τον Κορωνοϊό. Του Ρόμπερτ Νάτζεμι

Αποτέλεσμα εικόνας για health
Οι πραγματικοί λόγοι που δεν φοβόμαστε τον Κορωνοϊό αλλά και τα μέτρα που χρειάζεται να παίρνουμε.

Γιατί δεν φοβάμαι το Κορωνοϊό; 

Επειδή πιστεύω ότι:

1. Ο φόβος και ο πανικός δεν βοηθάνε ποτέ. Ούτε εμάς, ούτε τους άλλους.

2. Είμαστε αθάνατες συνειδητότητες. Δεν υπάρχει θάνατος. Υπάρχει μονό η απελευθέρωση της ψυχής από το προσωρινό σώμα.

3. Η πιθανότητα να φύγει μια ψυχή από το προσωρινό της σώμα, λόγο του ιού είναι κάτω από το 2% από αυτούς που θα προσβληθούν και αυτοί φεύγουν επειδή έχουν ένα αδύναμο αμυντικό σύστημα. Οι υπόλοιποι, δηλαδή το 98% αναρρώνουν μια χαρά.

4. Δεν θα συμβεί ποτέ κάτι σε μας ή την οικογένεια μας που δεν είναι αυτό που επιλέγουμε σαν ψυχές και που δεν είναι για το ανώτερο καλό μας.

5. Η κάθε ψυχή αποφασίζει πότε και πως θα φύγει από το σώμα της. Δεν είναι ποτέ τυχαία η αποχώρηση από το σώμα, ακόμα και όταν φαίνεται ότι η αιτία είναι εξωτερική.

6. Η μόνη πραγματική αίτια του να αρρωστήσουμε ή και να φύγουμε από το σώμα μας είναι αν το έχουμε επιλέξει σαν ψυχές για καρμικούς ή εξελικτικούς λόγους, για να μάθουμε εμείς ή και οι άλλοι κάτι από την εμπειρία αυτή.

7. Δεν φεύγουν οι κακοί ή οι καλοί, οι πλούσιοι ή οι φτωχοί, οι «σημαντικοί» ή οι «μη σημαντικοί». Φεύγουν οι ψυχές που δεν έχουν κάτι άλλο να μάθουν ή να προσφέρουν στην διάσταση αυτή, ή προσφέρουν περισσότερα με το να φύγουν πάρα να μείνουν (όπως ο Χριστός).

8. Οι περισσότεροι από μας έχουμε ένα δυνατό αμυντικό σύστημα που μας προστατεύει.

9. Ο ιός είναι μέρος της Θείας συνειδητότητας – μέρος των νόμων του θείου και κάνει το έργο του θείου. Αυτό δεν σημαίνει, ότι δεν έχουμε την απόλυτη ευθύνη να κάνουμε ότι μπορούμε να προστατεύουμε τον εαυτό μας, την οικογένεια μας και την κοινωνία μας. Άρα, να ακολουθήσουμε όλες τις οδηγίες των γιατρών και του κράτους στην προσπάθεια τους να μας βοηθήσουν.

Γιατί είμαι αποφασισμένος να ακολουθώ όλες τις οδηγίες των γιατρών και του κράτους για να προστατεύω τον εαυτό μου, την οικογένεια μου και την κοινωνία γενικά; 

1. Αγαπώ τον εαυτό μου και τους άλλους και δεν θα ήθελα να είμαι η αφορμή να υποφέρουν ή να φύγουν από το προσωρινό τους σώμα.

 2. Η αιτία του τι συμβαίνει δεν είναι μόνο καρμική ή εξελικτική επιλογή αλλά και το αποτέλεσμα των σκέψεων, λόγων και πράξεων μου. Η θεία αγάπη δεν με προστατεύει από την έλλειψη συνειδητότητας ή της ηθικής μου.

3. Οι οικονομικές επιπτώσεις είναι για όλους μας. Όλη η κοινωνία θα υποφέρει σε όλα τα επίπεδα από την αρρώστια και την ανέχεια.

4. Αν δεν τις εφαρμόζουμε, θα αρχίζουν να μην λειτουργούν αποτελεσματικά οι διάφορες υπηρεσίες σαν νοσοκομεία, δρόμοι, παιδεία, αστυνόμευση, στρατός και ακόμα αθλητισμός, καφενεία και διασκέδαση. Θα υπάρχει χάος χωρίς πήγες ασφάλειας και χαράς.

5. Είναι μια ευκαιρία να υπερβώ τις επιθυμίες και τις συνήθειες μου για το καλό του εαυτού μου, των αγαπημένων μου και του συνόλου.

6. Είναι μια ευκαιρία με τον περισσότερο χρόνο μου, να ψάξω πιο βαθιά μέσα μου και να φροντίσω τον εαυτό μου σωματικά, νοητικά και πνευματικά.

Πως να γεμίσω το χρόνο μου;

1. Μπορώ να ασχοληθώ με το σώμα με οδηγίες από εδώ www.armonikizoi.com/2017/yoga 

2. Να μάθω και να εφαρμόσω την άσκηση ακούγοντας την Καρδιά (Freeze Frame) δημιουργημένο από καρδιολόγους στην Αμερική που βοηθάει να δυναμώσει το αμυντικό σύστημα.  http://youtu.be/d-DGt6AqW0c

3. Να μάθω και να εφαρμόσω τον θεραπευτικό Κώδικα για την Υγεία από τον ψυχολόγο Alex Loyd http://youtu.be/k3Ou8_mseiE

4. Να ελευθερωθώ από δυσάρεστα συναισθήματα (οδηγίες εδώ www.armonikizoi.com/2016/bo )

5. Να ακούσω ομιλίες εδώ www.armonikizoi.com/2018/om

6. Να κάνω διαλογισμό και θετική προβολή καθημερινά www.armonikizoi.com/2012/5347 

7. Να κάνω αυτογνωσία www.armonikizoi.com/2013/prog 

8. Να διαβάσω περισσότερο.

Πως μπορούμε να δυναμώσουμε το αμυντικό μας σύστημα και την υγεία μας γενικά;

1. Κάντε αναπνευστικές ασκήσεις κάθε μέρα για περίπου 5 λεπτά. https://www.armonikizoi.com/2017/yoga

2. Κάντε την άσκηση ακούγοντας την Καρδιά (Freeze Frame). Βοηθάει να δυναμώσει το αμυντικό σύστημα. http://youtu.be/d-DGt6AqW0c

3. Κάντε τον Θεραπευτικό Κώδικα για την Υγεία http://youtu.be/k3Ou8_mseiE

 4. Να τρώτε φρέσκα φρούτα και λαχανικά που μας δίνουν πολλά ένζυμα.

5. Να ασκείστε καθημερινά https://www.armonikizoi.com/2017/yoga

6. Να μην καπνίζετε ή πίνετε οινοπνευματώδη ποτά.

7. Να κοιμόσαστε αρκετά.

8. Συμπληρώματα που θα βοηθήσουν:

α. Βιταμίνες C, D, Α (βήτα καροτίνη), B6
β. Μαγνήσιο και Ψευδάργυρος
γ. Echinacea, Πράσινο Τσάι, Ρίγανη, Σκόρδο, Θυμάρι, Αστεροειδής Γλυκάνισος, Λεμόνι Grapefruit seed (σπόροι γκρέϊπ φρούτ)

9. Ο διαλογισμός και ο θετικός οραματισμός δυναμώνουν το αμυντικό σύστημα.


Οδηγίες από τους γιατρούς από «Onmed.gr»

https://www.onmed.gr/ygeia/story/382112/neos-koronaios-2019-ncov-prolipsi-symptomata-metadosi

Για να προστατεύσετε τον εαυτό σας, αποφύγετε την άμεση επαφή με ζωντανά ζώα ή με επιφάνειες που έχουν έρθει σε επαφή με ζώα.

• Τακτικό πλύσιμο των χεριών με αλκοολούχο διάλυμα ή νερό και σαπούνι. Το πλύσιμο των χεριών με αλκοολούχο διάλυμα ή με νερό και σαπούνι, σκοτώνει τον ιό εάν βρίσκεται στα χέρια μας.

• Διατηρήστε αποστάσεις, τουλάχιστον 1 μέτρου, από εσάς και τους άλλους ανθρώπους, ιδιαίτερα από ανθρώπους που βήχουν, φτερνίζονται ή έχουν πυρετό.

• Αποφύγετε να αγγίζετε τη μύτη, το στόμα και τα μάτια σας.

• Εάν έχετε πυρετό, βήχα ή δυσκολία στην αναπνοή, αναζητήστε άμεσα ιατρική βοήθεια.

• Ενημερώστε τον θεράποντα ιατρό σας εάν έχετε ταξιδέψει σε μέρη που υπάρχει ο ιός ή εάν έχετε έρθει σε επαφή με άτομα από τέτοια μέρη τα οποία παρουσιάζουν αναπνευστικά συμπτώματα.

• Όποτε έχετε πυρετό, βήχα ή δυσκολία στην αναπνοή είναι σημαντικό να αναζητήσετε ιατρική βοήθεια το συντομότερο δυνατό.

• Εάν έχετε ήπια συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης και δεν έχετε ταξιδέψει σε μέρη που υπάρχει, μείνετε σπίτι μέχρι την ανάρρωση σας, τηρώντας όλους τους κανόνες προσωπικής υγιεινής.

Θα πρέπει να φοράω μάσκα; 

Η χρήση ιατρικής μάσκας μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο της εξάπλωσης ορισμένων αναπνευστικών νοσημάτων. Ωστόσο, η χρήση μάσκας από μόνη της δεν διασφαλίζει πλήρη προστασία και θα πρέπει να συνδυάζεται με τη λήψη και άλλων προστατευτικών μέτρων όπως είναι η σωστή υγιεινή των χεριών και η αποφυγή στενών επαφών.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η χρήση μάσκας συνιστάται σε άτομα που εμφανίζουν αναπνευστικά συμπτώματα (βήχα ή φτέρνισμα) ή σε ασθενείς με ήπια συμπτώματα και υποψία λοίμωξης με 2019–nCoV ή σε άτομα που φροντίζουν ασθενείς για τους οποίους υπάρχει η υποψία λοίμωξης με 2019–nCoV.


Οδηγίες εφαρμογής απλής χειρουργικής μάσκας 

Με αφορμή πρόσφατες αναρτήσεις στο διαδίκτυο αναφορικά με τη χρήση της απλής χειρουργικής μάσκας με δύο τρόπους ο ΕΟΔΥ τονίζει ότι:

• Η απλή χειρουργική μάσκα αποτελεί ένα φυσικό φραγμό σε υγρά και μεγάλα σταγονίδια του αναπνευστικού. Εφόσον χρησιμοποιείται σωστά προστατεύει από τη μετάδοση αναπνευστικών νοσημάτων που μεταδίδονται με σταγονίδια. (Δεν κάνουν οι μάσκες από χρωματοπωλεία.) Η απλή χειρουργική μάσκα πρέπει να εφαρμόζεται:

• Σε κάθε περίπτωση λοίμωξης του αναπνευστικού συστήματος

• Σε κάθε περίπτωση φροντίδας ασθενούς με λοίμωξη αναπνευστικού συστήματος

• Σε κάθε περίπτωση επίσκεψης σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας στη διάρκεια πανδημίας ή στην κορύφωση της εποχικής γρίπης


Ως «στενή επαφή» ορίζεται:

• Άτομο με διαμονή στην ίδια οικία με ασθενή με λοίμωξη από 2019-nCoV

• Άτομο με επαφή πρόσωπο με πρόσωπο ή παραμονή σε κλειστό χώρο με ασθενή με λοίμωξη από 2019-nCoV

• Επαγγελματίες υγείας ή άλλο άτομο που παρείχε άμεση φροντίδα σε ασθενή με λοίμωξη από 2019-nCoV ή εργαζόμενος σε εργαστήριο που χειρίζεται κλινικά δείγματα ασθενών με λοίμωξη.

• Συνταξιδιώτης στο ίδιο αυτοκίνητο, αεροσκάφος, τρένο, λεωφορείο, ο οποίος καθόταν εντός απόστασης δύο σειρών θέσεων.

---------------------------------------

Ο Ρόμπερτ Ηλίας Νάτζεμι είναι συγγραφέας 24 βιβλίων και ιδρυτής του Πνευματικού Κέντρου "Αρμονική ζωή". Έχει πάνω από 400 ομιλίες και σεμινάρια σε CD και DVD. Έχει δημιουργήσει το 6ετές σεμινάριο αυτογνωσίας μαζί με πάνω από 40 άλλα μικρότερα σεμινάρια όπου συνθέτει αρχαίες αλήθειες και διδασκαλίες με σύγχρονες γνώσεις και τεχνικές δημιουργώντας πρωτότυπα βιωματικά σεμινάρια που απελευθερώνουν τον άνθρωπο από ψευδαισθήσεις, πεποιθήσεις, προγραμματισμούς, συναισθήματα και προκαταλήψεις που εμποδίζουν την ευτυχία, ελευθερία, ηρεμία και αγάπη.Eπιστροφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου