Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Πώς σχεδιάζετε το 2020; Του Άρη Νότη

Αποτέλεσμα εικόνας για 2020 decade
Ανακαλύψτε τι θέλετε από τη ζωή σας, καταγράψτε τις επιθυμίες και τα όνειρά σας και βάλτε τα σε χρονικά πλαίσια ώστε να τα δείτε να υλοποιούνται σιγά-σιγά. 
Το 2019 φτάνει στο τέλος του, και αχνοφαίνεται η γέννηση μιας νέας δεκαετίας!

Είναι περίπου αυτή τη στιγμή κάθε χρόνο που πολλοί από μας αρχίζουμε να σχεδιάζουμε πώς θα κάνουμε τον επόμενο χρόνο καλύτερο.

Πώς θα βελτιώσουμε τον εαυτό μας. Και έρχονται στο νου μας τα λόγια ενός σοφού δάσκαλου: "Μην επιθυμείς η ζωή σου να είναι ευκολότερη, να επιθυμείς εσύ να είσαι καλύτερος".

Αυτή είναι η εποχή του χρόνου όπου καθόμαστε να αναλογιστούμε τα πράγματα που κάναμε ή δεν κάναμε. Τις αποφάσεις που πήραμε ή δεν πήραμε. Τι πήγε στραβά και πώς θα το διορθώσουμε στη συνέχεια.

Είναι όμως και η στιγμή όπου χρειάζεται να φανταστούμε, να οραματιστούμε πώς θα θέλαμε να εξελιχθεί η ζωή μας από εδώ και πέρα. Μέσα στο 2020 αλλά και μέσα στα επόμενα χρόνια. Αν ένας νέος χρόνος φέρνει ελπίδα και μια νέα υπόσχεση για ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα δεκαετία θα πρέπει να φέρνει το δεκαπλάσιο αυτού.

Και ναι, αυτό είναι ένα νέο ξεκίνημα από πολλές απόψεις. Όμως το πιο σημαντικό είναι πως είναι μια ευκαιρία για να φτάσουμε σε ένα επίπεδο προσωπικής και συλλογικής προόδου που δεν έχουμε φτάσει ποτέ στο παρελθόν.

Η "ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ" θα είναι εδώ, όπως κάνει και τα δέκα χρόνια της κυκλοφορίας της, για να σας βοηθήσει με την έμπνευσή της να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Πώς θέλετε να ορίσετε τα επόμενα 10 χρόνια για τον εαυτό σας; Ποια είναι εκείνα που θέλετε να φέρετε περισσότερο στη ζωή σας; Υγεία, αγάπη, αυτοπεποίθηση, ευτυχία, τόλμη, γαλήνη, αφθονία, αρμονία, ισορροπία, καλύτερες σχέσεις...; Πώς θέλετε να προδιαγράψετε το 2020; 

Ανακαλύψτε τι θέλετε από τη ζωή σας, καταγράψτε τις επιθυμίες και τα όνειρά σας και βάλτε τα σε χρονικά πλαίσια ώστε να τα δείτε να υλοποιούνται σιγά-σιγά. Όμως πάνω από όλα ανακλύψτε το γενικότερο πλαίσιο βλέποντας την ανθρωπότητα να εξελίσσεται προχωρώντας στην επόμενη φάση της εξέλιξής της.

Αξίζετε και αξίζουμε το καλύτερο και αυτό ευχόμαστε για όλους κι αυτό θέλουμε να εκδηλωθεί μέσα στο 2020 αλλά και σε ολόκληρη τη νέα δεκαετία!

ΑΡΗΣ ΝΟΤΗΣ

ΥΓ: Σας ευχαριστούμε που μας ακολουθείτε και ενισχύετε το ταξίδι της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ τώρα και όλα αυτά τα χρόνια. Σας υπενθυμίζουμε ορισμένα σημεία ώστε να παραμείνετε ακμαίοι και δυνατοί και στην έντονη περίοδο των εορτών.

1. Προστατέψτε τον χώρο και το χρόνο σας.
Είναι απολύτως εντάξει να πείτε "όχι" σε οικογενειακές απαιτήσεις, προσκλήσεις σε συναθροίσεις που δεν θέλετε να πάτε κ.λπ.

2. Κοιμηθείτε αρκετά
ώστε να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

3. Ασκηθείτε στο ενσυνείδητο φαγητό.
Να είστε ευγενικοί με το σώμα σας και μην το παρακάνετε με φαγητά που δεν σας ενδυναμώνουν.

4. Αφιερώστε χρόνο
για συνδεθείτε με την Πηγή σας. Αυτό μπορεί να γίνει με προσευχή,  διαλογισμό, περιπάτους στη φύση, άκουσμα μουσικής, συμμετοχή σε κοινοφελείς σκοπούς, οτιδήποτε θρέφει την ψυχή σας. Να είστε πάντα καλα και να αισθάνεστε καλύτερα.
----------------------------------------
O Άρης Νότης είναι δημοσιογράφος, εκδότης της ιστοεφημερίδας ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ, κλινικός υπνοθεραπευτής, νευρογλωσσικός προγραμματιστής και συγγραφέας.   Eπιστροφή




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου