Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Ποια Είναι η Νέα Πρόκληση;

Άρης
Νότης
Σοφός είναι εκείνος που ευλογεί τα λάθη του γιατί τα θεωρεί μαθήματα, ανόητος είναι εκείνος που δεν μαθαίνει από αυτά και κατηγορεί άλλους ανθρώπους για την κατάντια του.

 Στη  χρονική περίοδο που βιώνουμε, φίλοι μου, το στοίχημα βρίσκεται στην αυτοβελτίωση. Η πρόκληση και το νόημα είναι σήμερα να μπορέσουμε να λειτουργούμε αποτελεσματικά σε ένα περιβάλλον το οποίο δυσκολεύει και έχει επιπλοκές και απρόβλεπτες αλυσιδωτές εξελίξεις. Ο φόβος δεν βοηθάει. Ο φόβος έλκει αυτό που φοβόμαστε.

Καλούμαστε να υπερβούμε τα συναισθήματα του φόβου, του θυμού, της αγανάκτησης και να σκεφτούμε με εναλλακτικούς τρόπους πώς θα μπορέσουμε να βγούμε από αυτήν την κατάσταση, πώς θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε, πώς θα μπορέσουμε να επωφεληθούμε από αυτό που συμβαίνει για να βελτιωθούμε, να πάρουμε καλύτερα αποτελέσματα, να προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον σε αυτούς που θα ακολουθήσουν.

Το αληθινό αντίθετο του φόβου, όπως έχει τονιστεί επανειλημένα, είναι η αγάπη, ο φόβος συρρικνώνει, η αγάπη επεκτείνει, η σύγχρονη πρόκληση λοιπόν ονομάζεται ΑΓΑΠΗ.
Υ.Γ. Ευχαριστούμε όλους για την αμέριστη αγάπη, βοήθεια, υποστήριξη, συμμετοχή και συνεχή άνοδο του περιοδικού μας. Να είστε και να αισθάνεστε θαυμάσια και να έχετε μέρες λαμπερές και φωτεινές!
ΑΡΗΣ ΝΟΤΗΣ Eπιστροφή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου