Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Πώς να χειριστείτε τη νέα κατάσταση; Του Χαράλαμπου Σολέα

Αποτέλεσμα εικόνας για health
Φροντίστε καλύτερα την υγεία σας με αυτά τα τρία σημεία. 

Για να έχετε την καλύτερη φροντίδα της υγείας σας αντιγράφουμε από την ανάρτηση στο Facebook του ιδιοκτήτη του Ιατρικού Κέντρου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας και Οικογένειας Αντρέα Αρβανίτη:

Τα συμπτώματα του κορωνοϊού στην πλειοψηφία είναι ήπια:

1. Ένα "γδάρσιμο" στο λαιμό, λίγα δέκατα που ίσως να μην καταλάβατε, ίσως λίγος πονοκέφαλος και ίσως ένας ήπιος βήχας. Αυτό θα νιώσουν οι περισσότεροι. Μπορεί να μην είναι όλα αυτά μαζί. Μπορεί να είναι ένα ή συνδυασμός.

2. Πιο σπάνια θα κάνει υψηλότερο πυρετό, έντομο πονόλαιμο και έντονο βήχα.

3. Ακόμα πιο σπάνια θα δώσει δυσκολία στην αναπνοή (δύσπνοια δηλαδή) επιπλέον του βήχα, πυρετού, πονόλαιμου, ειδικά αν κάποιος έχει σημαντικές παθήσεις .

Αν νιώσετε το πρώτο αυτοπεριοριστείτε στο σπίτι. Μπορεί να έχετε κορονοϊό αλλά δεν κινδυνεύετε. Θα κολλήσετε όμως όποιον βρείτε μπροστά σας και του μιλήσετε σε απόσταση μικρότερη του ενός μέτρου χωρίς μάσκα.

Αν νιώσετε το δεύτερο κάντε όπως στο πρώτο, πάρτε Depon και επικοινωνήστε με γιατρό.

Αν νιώσετε το τρίτο δηλαδή δυσκολία στην αναπνοή πάρτε άμεσα γιατρό για οδηγίες γιατί μόνο τότε πρέπει να μεταφερθείτε στο νοσοκομείο για νοσηλεία,

Στο πρώτο και στο δεύτερο δεν χρειάζεστε τεστ!

Ανακοινώνουμε ακόμη ότι τα προσωπικά ραντεβού και εκπαιδεύσεις εξ' αποστάσεως συνεχίζονται κανονικά (λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας) με δυνατότητα εξ' αποστάσεως συνεδρίας από Skype ή Messenger. 

Σεμινάρια και Εκπαιδεύσεις αναστέλλονται για μετά τις 10 Απριλίου (καινούργιες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν). Θα επικοινωνήσουμε με όλους τους μαθητές και πελάτες μας προσωπικά. 

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και σύντομα πίσω στην κανονικότητα. 

-------------------------------------------------------
Ο Χαράλαμπος Σολέας είναι Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Κλινικός Υπνοθεραπευτής, Νευρογλωσσικός Προγραμματισής και Ενεργειακός Θεραπευτής.
Προσφέρει θεραπείες από εξαρτήσεις όπως τσιγάρο, φαγητό κ.α. Προσφέρει επίσης ενδυνάμωση του εγώ για αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, ενδυνάμωση της μνήμης, εξάλειψη του άγχους και του στρες (εργασιακό, μαθησιακό κ.α.) και σεμινάρια για προσωπική ανάπτυξη. Διδάσκει αυτοϋπνωση, ενεργειακή θεραπεία Reiki. Είναι πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχικών Ερευνών Κύπρου. Το email του είναι hypnosis@soleas.eu Για περισσότερες πληροφορίες δείτε http://www.soleas.eu/
Eπιστροφή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου